Tentoonstelling ‘Tot hier en verder’

27 juni 2023
09:30 - 15:30
Activiteiten
Museum Voorlinden, Wassenaar

Museum Voorlinden, Wassenaar

Dinsdag 27 juni 2023 – Vertrek 9.30 uur – thuiskomst 15.30 uur
Museumbezoek 11.00-12.30 uur; nagesprek en lunch van 13.00-14.30 in het kerkje van de NPB te Wassenaar
Vervoer: met eigen auto, waarbij de kosten worden gedeeld.

Museum Voorlinden heeft voor de komende maanden een inspirerende tentoonstelling georganiseerd ‘Tot hier en verder’. In de begeleidende woorden van museumdirecteur Suzanne Swarts wordt duidelijk dat deze tentoonstelling ook bedoeld is tegen de onverschilligheid van crises die zich opstapelen en dat er toch niets aan gedaan kan worden. Een langspeelplaat die steeds maar wordt afgedraaid. Ze stelt: “we blijven hetzelfde riedeltje horen dat er toch niets veranderd in de wereld waar het gaat om klimaatverandering, zorg om de biodiversiteit en de aarde uitputten. Verandering is noodzakelijk.” Haar vraag is, wanneer is het genoeg en gaan we écht over tot actie? Wanneer verzetten we de naald en gaan we verder? Een mooi thema en inspirerend uitgangspunt volgens de Brede Programmacommissie om verder met elkaar over door te spreken en inspiratie op te doen.

Dat betekent dat we u uitnodigen voor dit uitje samen met Doopsgezind Koog aan de Zaan, Westzaan, Zaandijk, Zaandam, Krommenie en Wormer-Jisp.

Opgave, het liefst zo snel mogelijk, kan bij één van de predikanten:
Geeft u hierbij aan of u zelf met een auto komt, en of u passagiers kunt meenemen.
Cocky Brouwer, cockybrouwer@gmail.com
Margarithe Veen, m.veen@doopsgezindzaanstreek.nl
Kok Klever, k.klever@doopsgezindzaanstreek.nl

We gaan uit van maximaal 20 personen en er is subsidie aangevraagd voor de onkosten. De reiskosten worden gedeeld en de toegang bedraagt 19,50 euro. Mogelijk wordt een deel van deze kosten door een subsidie gedekt.

Graag tot dinsdag 27 juni!